Восени в Україні з'явиться п'ять нових лоу-кост авіарейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Восени в Україні з'явиться п'ять нових лоу-кост авіарейсів

Особисті фінанси
3147
Восени будуть відкриті 5 нових авіарейсів низькобюджетних авіакомпаній (лоу-кост) у Великобританію, Німеччину, Італію, ОАЕ.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на урочистостях з нагоди посвяти першокурсників у студенти в Національному авіаційному університеті (НАУ), повідомила прес-служба віце-прем’єра.
“У 2013 році в Україні здійснюють польоти 9 низькобюджетних авіакомпаній (лоу-кост), на які припадає близько 20% ринку загальних авіаперевезень. Тільки з початку року ці компанії відкрили ще 7 нових авіарейсів до Грузії (Кутаїсі, компанія Wizz Air Україна) з аеропортів Донецька і Харкова, Німеччину (Дортмунд, компанія Wizz Air Україна), Італію (Катанія, компанія AirOne), Іспанію (Барселона, компанія Vueling), Норвегію (Осло, компанія Norwegian), Латвію (Рига, компанія AirBaltic). Восени буде відкрито ще 5 нових авіарейсів”, – сказав Вілкул.
Він зазначив, що уряд сприяє роботі лоу-кост авіакомпаній, які надають населенню можливість літати за низькими цінами. 5 нових авіарейсів компанії Wizz Air Україна дозволять пасажирам літати з аеропорту в Києві в ОАЕ (Дубай), і з аеропорту в Донецьку до Італії (Мілан, Рим), Великобританію (Лондон) і Німеччину (Меммінген), повідомив віце-прем’єр.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас