Відділення "Укрпошти" при оплаті за електроенергію будуть брати комісію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відділення "Укрпошти" при оплаті за електроенергію будуть брати комісію

Особисті фінанси
1128
Споживачі електроенергії “ДТЕК Донецькобленерго” при розрахунках за електроенергію через відділення “Укрпошти” з 1 вересня 2013 змушені оплачувати комісійний збір за перерахування грошей, передає прес-служба ДТЕК.
У компанії відзначають, що переговори, які вела енергопостачальна компанія з Донецькою дирекцією УДППЗ “Укрпошта” про можливість збереження безкомісійної оплати електроенергії для мешканців сільської місцевості не принесли результату.
ДТЕК Донецькобленерго” готовий був продовжувати оплачувати комісійні витрати споживачів з сільської місцевості і пропонував керівництву “Укрпошти” більший розмір комісійної винагороди, ніж той, який раніше діяв у договорі”, – йдеться в повідомленні.
ПАТДТЕК Донецькобленерго” забезпечує вироблення, передачу і розподіл електроенергії споживачам Донецької області. До складу компанії входять Центральні, Донецькі, Кіровські, Краматорські, Приазовські, Харцизькі, Донецькі Західні, Макіївські електричні мережі.
Контрольний пакет акцій компанії належить ДТЕК – 71,34%, державі в особі НАК “Енергетична компанія України” належить 25% акцій. Статутний капітал ВАТДТЕК Донецькобленерго” становить 323,771 млн грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас