Білорусь перевірятиме якість продукції Roshen до вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусь перевірятиме якість продукції Roshen до вересня

Фондовий ринок
214
Держстандарт Білорусі здійснюватиме заходи з моніторингу кондитерської продукції української компанії Roshen до початку вересня, повідомляє прес-служба відомства.
«Інспектори приділяють ретельну увагу показникам якості, безпеки продукції, її маркування. Зокрема, дотримання термінів придатності реалізованих солодощів, надання споживачеві повної інформації про товар, наявність документів, що підтверджують безпечність та якість продукції, та інші показники», – йдеться у повідомленні.
У відомстві підкреслили, що «при необхідності, для уточнення будь-яких моментів, що виникають у ході перевірок та моніторингу, запитується додаткова інформація і документи» у виробника.
Як повідомлялось, раніше Білорусь пояснила, що не заборонятиме реалізацію на своїй території продукції української кондитерської фабрики Roshen, але заборонила її транзит у Росію
Нагадаємо, 29 липня російська санітарна служба ввела заборону на постачання до РФ продукції компанії Roshen через виявлені порушення після експертизи. Зокрема, у відомстві заявили, що у молочному шоколаді Roshen виявлено бензопірен.
Втім, кілька країн, які імпортують солодощі Roshen, після проведеної перевірки, заявили, що не мають претензій до продукції компанії, зокрема це підтвердили у Казахстані, Таджикистані, Молдові та Киргизстані.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас