99,7% зведеного в цьому році українського житла будувалося за кошти населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

99,7% зведеного в цьому році українського житла будувалося за кошти населення

Нерухомість
356
Протягом I півріччя поточного року в Україні за рахунок коштів державного бюджету прийнято в експлуатацію 11,4 тис. кв. м загальної площі житла, що становить 0,3% від загального обсягу. Про це повідомили в Державній службі статистки.
В цей же час, в цьому році держава профінансувала будівництво житла на 51,4% менше рівня відповідного періоду попереднього року.
Нагадаємо, за даними Держстату, протягом I півріччя поточного року в Україні прийнято в експлуатацію 3,6 млн кв. м загальної площі житла.
Як повідомлялося раніше, згідно з результатами соціологічного дослідження, 97% осіб, які розглядають можливість придбання найближчим часом власного житла, вибирають інвестування в нерухомість на початку будівництва. Разом з цим, 71% опитаних вважають найбільш надійним забудовником ХК “Київміськбуд”.
У поточному році Холдингова компанія “Київміськбуд” планує ввести в експлуатацію близько 300 тис. кв. м нерухомості.
“Сьогодні наша компанія веде роботи на 34 будівельних майданчиках. Цього року, я думаю, що ми перевищимо навіть найбільші наші очікування, вони будуть увінчані успіхом. Обсяг зданих квадратних метрів не тільки житла, але і торгових центрів, паркувальних комплексів, буде більше 300 тис. кв. м, а в минулому році це було 220-230 тис кв м”, – сказав президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас