Покращення: українські банки знизили вартість іпотеки майже на 0,1% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращення: українські банки знизили вартість іпотеки майже на 0,1%

Кредит&Депозит
596
“Індекс КредитМаркет іпотечний”, який є ефективною ставкою по кредитах на придбання житла, 31 липеня знизився до 23,96%. У порівнянні з даними за 12 липня (24,04%), зниження склало 0,08%, повідомили в компанії.
“У липні чотири банки, що входять в індексний кошик “Індекс КредитМаркет іпотечний”, трохи знизили номінальні ставки – Кредобанк, Сбербанк Росії, Банк Кіпру і “Фінанси та Кредит”. Крім того, знизилися тарифи на страхування майна та життя при оформленні іпотеки”, – повідомив директор з продажів “КредитМаркет” Денис Раковський.
У компанії відзначають, що нинішній рівень – найнижчий з кінця серпня 2012 року, коли почалося підвищення вартості іпотечних кредитів, викликане подорожчанням ресурсів на фінансовому ринку.
“В даний час ми спостерігаємо невелике зниження вартості іпотечних кредитів для фізичних осіб на вторинному ринку, викликане зниженням вартості ресурсів на фінансовому ринку, – ця тенденція зберігається з квітня. У наявності спроби тих чи інших кредитних установ запропонувати трохи меншу ціну іпотеки, ніж у конкурентів”, – зазначив Денис Раковський.
“Індекс КредитМаркет” – група українських індикаторів, що відображають середню ефективну ставку за різними видами кредитів для фізичних осіб. Індекси розраховують раз на два тижні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас