Російських інвесторів назвали одними з найбільш нетерплячих у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російських інвесторів назвали одними з найбільш нетерплячих у світі

Особисті фінанси
557
У Росії, Чилі та Італії живуть найбільш нетерплячі інвестори. Про це пише газета The Financial Times з посиланням на дослідження компанії Deutsche Asset & Wealth Management, яка провела опитування стратегій інвесторів при падінні або зростанні котирувань на ринку. Найбільш терплячі інвестори живуть у Швеції, Німеччині, Бельгії, Швейцарії та Фінляндії.
Deutsche Asset & Wealth Management визначала терпіння інвесторів за допомогою опитування. У ньому, зокрема, гравцям на ринку пропонувалося вибрати, чи отримати три тисячі доларів зараз, чи 3300 доларів за місяць.
Крім того, дослідники пропонували інвесторам оцінити «боязнь втрат». Для цього їх попросили назвати прибуток, яким би вони задовольнилися при розміщенні коштів, знаючи, що в 50 відсотках випадків вони б втратили сто доларів. З’ясувалося, що найбільше назвали жителі Гонконгу та Польщі, менше інших – представники Австралії, Нової Зеландії та Люксембургу.
У Deutsche Asset & Wealth Management вважають, що їхнє дослідження допомагає пояснити високу волатильність торгів у країнах, де живуть більш нетерплячі інвестори. Крім того, вони відзначили, що в Гонконгу та Польщі працюють інвестори, які гостріше реагують на зміни на ринку – вони частіше виводять кошти з інвестфондів при поганих результатах ринку.
Всього в опитуванні взяли участь шість тисяч і інвесторів з 53 країн.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас