JPMorgan Chase & Cо загрожують штрафи за спроби приховати збитки у $ 6,2 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan Chase & Cо загрожують штрафи за спроби приховати збитки у $ 6,2 млрд

Фондовий ринок
191
JPMorgan Chase & Cо (JPM), як очікується, буде оштрафований владою США і Великобританії в зв’язку зі спробами двох співробітників конгломерату приховати збитки банку від торгових операцій на $ 6,2 млрд, що призвело до порушення кримінальної справи.
Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) повідомила про скарги, подані на Хав’єра Мартін-Артаджо (49) і і Жюльєна Граут (35), яким інкримінується надання недостовірної інформації інвесторам і змова з метою фальсифікації реєстрації цінних паперів.
JPMorgan не подав комісії ті фінансові звіти, які повинні бути представлені відповідно до правил та положень, встановлених комісією”, – позначила у своїй скарзі SEC.
Джерело, що побажало залишитися невідомим, повідомило, що разом з цим банк може бути оштрафований Міністерством юстиції, Комісією з термінової біржової торгівлі і британською Інспекцією з контролю над діяльністю фінансових організацій.
JPMorgan часто звинувачують у різних порушеннях. У липні американська влада звинуватила банк в маніпуляціях із цінами на внутрішньому ринку електроенергії США. Щоб врегулювати звинувачення, в JPMorgan погодилися заплатити штраф у розмірі $ 410 млн.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас