Китаєць побудував "гірський пентхаус" в центрі міста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китаєць побудував "гірський пентхаус" в центрі міста

Нерухомість
721
Влада пекінського району Хайдянь вимагає у 15-денний термін знести віллу з штучною горою, яку китайський бізнесмен побудував на даху звичайного житлового багатоквартирного будинку.
Вже кілька років жителі будинку скаржилися чиновникам на проведення незаконних робіт і безперервний навіть ночами шум. За їхніми словами, створення “гірського пентхауса” призвело до пошкодження комунікацій, а будівля тепер знаходиться під загрозою обвалення. Сам господар – глава однієї з медичних компаній Чжан Лін – на претензії сусідів не реагував, заявляючи, що він просто облаштовує декоративний сад.
Влада зазначає, що якщо власник не демонтує споруди самостійно або не підтвердить законність робіт, то знесенням займеться муніципалітет.
Шість років тому Лін купив пентхаус площею 800 квадратних метрів на останньому поверсі 26-поверхової будівлі. Спочатку він просто зробив на даху елементи ландшафтного дизайну, розбивши там галявини, доріжки і клумби.
Потім Лін вирішив надати проекту масштабності. Підприємець підняв наверх кілька тонн землі, щебеню, арматури та пластику, створивши навколо пентхауса подобу скелястої гори з деревами і чагарниками на ній.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас