"Українську біржу" лихоманить другий день поспіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Українську біржу" лихоманить другий день поспіль

Фондовий ринок
2866
Фондовий майданчик “Українська біржа” в 11:34 призупинила на годину торги акціями Алчевського коксохімзаводу (КХЗ, тіккер ALKZ) у зв’язку з виникненням ситуації цінової нестабільності, повідомляється на веб-сайті біржі.
Згідно з повідомленням, торги паперами поновляться в 12:33 кч. У період призупинення торгів можливе зняття заявок, укладання угод на основі адресних заявок і РЕПО, а також відправлення їх на розрахунки.
За даними УБ, курс акцій Алчевського КХЗ до 11:21 кч вівторка підвищився на 34,96% – до 0,0938 грн за шт. Торговий оборот з акціями при цьому склав 1,793 тис. грн.
Нагадаємо, що вчора “Українська біржа” на годину зупинила торги по акціях “Укртелекому”. Тоді мінімальна вартість по укладених операціях впала до 9 копійок за акцію, у той час як максимальна перевищила 15 копійок.
ПАТ “Алчевський коксохімічний завод” (“Алчевськкокс”) спеціалізується на виробництві кам’яновугільного доменного коксу, смоли, вугільної шихти, бензолу, сульфату амонію. Підприємство експлуатує п’ять коксових батарей і входить до трійки найбільших виробників коксу в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас