Привіт Крим: на одному з пляжів Севастополя отруїлися майже 400 осіб - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Привіт Крим: на одному з пляжів Севастополя отруїлися майже 400 осіб - ЗМІ

Особисті фінанси
2595
У Севастополі на місцевому пляжі Омега за короткий період отруїлися близько 400 осіб, які зараз перебувають на лікуванні в лікарнях міста, повідомив губернатор Володимир Яцуба після доповіді головного санлікаря міста Романа Проскурніна.
“Доповідь була непрофесійною. Я зробив зауваження санстанції за те, що в усіх лікарнях знаходяться за різними ступенями отруєння більше 80 дітей, 380 людей всього, що мають симптоми отруєння. На жаль, велика частина людей надійшла з пляжу Омега, де рівень води низький, а кількість людей величезна, через це виникають проблеми”, – заявив чиновник.
Крім того, політик має намір сам перевірити всі місцеві продуктові магазини, вказавши, що якщо в кафе отруїлися 10 або 20 осіб, то потрібно вживати заходів.
“У суботу я об’їхав навколо Чорнореченського водосховища, зайшов практично в усі магазини. Є пристойні, а от у Орлиному убогий, в антисанітарії магазин, в який огидно заходити. Поправимо стан справ. Зате горілки там у два ряди. При виході з магазину хлопці сидять пиво п’ють”, – підсумував Яцуба.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас