Саакашвілі порівняв останні дні при владі з почесною пенсією: "Ось сиджу я ... Особливо нічого робити" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі порівняв останні дні при владі з почесною пенсією: "Ось сиджу я ... Особливо нічого робити"

Світ
595
Президент Грузії Михайло Саакашвілі, який буде змушений покинути свій пост вже в жовтні, поділився відчуттями напередодні цієї події, а також планами на майбутнє. За словами Саакашвілі, свої останні дні при владі він проводить досить безцільно, але після складання повноважень глави держави все одно має намір залишитися в політиці.
“По-перше, я залишаюся в політиці. Я відчуваю великий потенціал, у нас дуже багато активних прихильників. Головне, що є великі проекти, які ми не завершили”, – сказав Саакашвілі в інтерв’ю українському телеканалу ZIK, яке розміщене на сайті каналу в четвер.
Говорячи про можливість працювати в уряді, він заявив, що погодиться на це тільки за умови, якщо у нього буде можливість здійснити “великі проекти”. У той же час, характеризуючи своє становище на даний момент, президент зазначив, що “це більше схоже на почесну пенсію”. “Ось сиджу я в кабінеті… (…) Особливо нічого робити”, – додав Саакашвілі.
Раніше Саакашвілі говорив, що планує присвятити себе розвитку освіти в країні. У той же час деякі політики не виключають, що після жовтневих виборів нинішній президент може бути заарештований.
Як відомо, 27 жовтня в Грузії пройдуть вибори нового президента. У виборах беруть участь лідер партії “Демократичний рух – Єдина Грузія” Ніно Бурджанадзе, лідер Лейбористської партії Грузії Шалва Нателашвілі, керівник політоб’єднання “Християнсько-демократичний рух” Георгій Таргамадзе, представник партії “За справедливу Грузію” Серго Джавахадзе і колишній голова парламенту, член партії “ Єдиний національний рух “(очолює Саакашвілі) 41-річний Давид Бакрадзе.
Відповідно до прийнятих змін конституції країни, після інавгурації новообраного президента влада в країні фактично перейде до парламенту й уряду.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас