МВД: арештований за хабар ректор Податкової академії втік з-під домашнього арешту - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВД: арештований за хабар ректор Податкової академії втік з-під домашнього арешту - ЗМІ

Кримінал
3404
Ректор Національного університету Державної податкової міліції Петро Мельник втік з-під домашнього арешту. Про це повідомили в прес-службі МВС. “Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Вжито необхідних заходів щодо розшуку підозрюваного”​​, – йдеться в повідомленні.
“Сьогодні вранці слідчим було подано до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Петру Мельнику з домашнього арешту на утримання під вартою. З цим клопотанням, відповідно до статті 184 КПК України, підозрюваний був ознайомлений заздалегідь. МВС звертається до громадян за допомогою у отриманні інформації про місця можливого перебування Петра Мельника “, – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника.
Чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким він керував. Затримання вимагача відбувалося в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками частини 4 статті 368 КК України.
1 серпня суд обрав для Мельника запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Мельнику заборонено залишати місце проживання, за винятком тих випадків, якщо підозрюваному знадобиться медичний огляд або лікування. Суд поклав на Мельника обов’язки невідкладно повідомляти про необхідність проведення лікування і виїзду з будинку для медичних маніпуляцій. Крім того, Мельник повинен утриматися від спілкування зі свідками і здати на зберігання закордонний паспорт.
7 серпня на Мельника наділи електронний браслет.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас