Міграційна служба: при видачі закордонних паспортів черг немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міграційна служба: при видачі закордонних паспортів черг немає

Особисті фінанси
338
Державна міграційна служба відзначає відсутність черг при подачі заяв на оформлення закордонних паспортів, а також на отримання документів в органах Міграційної служби.
Про це на брифінгу повідомив керівник прес-служби Міграційної служби Сергій Гунько.
“Черг при подачі документів на оформлення закордонного паспорта і на отримання документів у нас практично немає – у всіх підрозділах по країні. Дійсно, в липні у зв’язку з тим, що змінився виробник паспортів, у нас була технологічна пауза. Але сьогодні Міграційна служба працює в штатному режимі”, – зазначив він.
За його словами, у зв’язку з тим, що в таких великих містах, як Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, раніше було подано багато заяв, зустрічаються рідкісні випадки недоотримання паспортів.
“Але найближчим часом це все буде врегульовано”, – підкреслив Гунько.
Він також додав, що на сьогоднішній день в територіальні підрозділи Міграційної служби надсилається у 2 рази більше паспортів, ніж надходить заяв на їх оформлення.
Як повідомляло агентство, на початку серпня перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов констатував ліквідацію черг для отримання закордонних паспортів.
Раніше Арбузов доручив Міністерству внутрішніх справ і Державної міграційної службі протягом 2 тижнів (до 1 серпня) нормалізувати виготовлення і видачу закордонних паспортів.
Міграційна служба попереджала про можливі затримки видачі закордонних паспортів при терміновому оформленні документів у зв’язку зі зміною виробника бланків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас