Новинський увіллє в Форум Банк 800 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новинський увіллє в Форум Банк 800 млн грн

Особисті фінанси
1113
Статутний фонд Форум Банку, підконтрольного олігарху Вадиму Новинському, буде збільшений на 800 млн грн до 6,735 млрд, повідомляє прес-служба “Смарт-холдингу”.
За словами гендиректора холдингу Олексія Пертіна, вливання знадобилося за результатами перевірки стану установи, придбаної в німецького Commerzbank в жовтні минулого року.
“Після закриття угоди ми проводили ретельний фінансовий аудит Форум Банку. З приводу виявлених нами проблем та спірних питань ми досі ведемо діалог з німецькою стороною. На даний момент ми ухвалили рішення про докапіталізацію банку”, – відзначив топ-менеджер Новинського.
Нагадаємо, Форум Банк входить до числа великих за класифікацією НБУ. Його активи станом на 1 липня становлять понад 10,3 млрд грн, кредити і заборгованість клієнтів – понад 7,6 млрд грн. Найбільший акціонер банку – кіпрський офшор Новинського Yernamio Consulting.
Крім Форуму, у власності Новинського знаходиться також невеликий банк “Юнекс”. Крім того, найближчим часом “Смарт-холдинг” стане власником БМ Банку.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас