Подкаст 59: Ліквідувати обмінники не можна - спершу потрібно придумати їм альтернативу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 59: Ліквідувати обмінники не можна - спершу потрібно придумати їм альтернативу

994
Чому українці не можуть жити за коштами, чи дійсно рекордно виріс попит на споживчі кредити та нові правила видачі держгарантій в Україні – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У цьому випуску ви почуєте обговорення думки про те, що дедалі більше українців живуть не за коштами: купують дорогі туфлі, а потім голодують, або все життя відмовляють собі в усьому, щоб як слід погуляти на весіллі дітей.
Крім того ведучі обговорили популярність споживчих кредитів в Україні (в цілому вони складають 85% всіх виданих кредитів) і пропоновані механізми захисту фізосіб. Так, в одному з недавно зареєстрованих законопроектів пропонується обмежити нарахування штрафів за прострочений кредит 6 місяцями, як зараз відбувається з підприємствами-боржниками.
Також ведучі згадали про новини, яку ЗМІ зробили сенсаційною – про щотижневий вихід Мінфіну з ОВДП – хоча в цьому жодної сенсації й немає. І про пропозицію ліквідувати валютні обмінники. На думку Станіслава, спершу повинні бути придумані альтернативні механізми, наприклад, продовжити роботу банків у вихідні.
У великій темі ведучі обговорили новації в сфері держгарантій, а також особливості цього механізму в цілому.
Хронометраж випуску:
03:45 – Новини
44:30 – Велика тема: “Держгарантії. Які зміни були недавно ухвалені та як вони вплинуть на стан справ”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас