Ректора-хабарника з Податкової академії виписали з лікарні і готуються до домашнього арешту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ректора-хабарника з Податкової академії виписали з лікарні і готуються до домашнього арешту

Особисті фінанси
622
Ректора Податкової академії Петра Мельника, якого підозрюють в отриманні хабара, вже виписали з лікарні і готують до домашнього арешту, повідомили представники підсудного.
“Думаю, що його справа не закінчиться швидко. І, будучи під слідством, Мельник буде “накручувати” на себе все нові звинувачення. Суд над ним обіцяє бути дуже гучним”, – прокоментував правозахисник Едуард Багіров.
Джерела також додали, що відеоспостереження за ректором велося не один місяць, що може дати додаткові докази. При цьому обвинуваченого готують до надягання спеціальних браслетів, які будуть відстежувати його місцезнаходження під час домашнього арешту кожну секунду.
Раніше стало відомо, що на ректора Податкової академії Мельника надінуть спеціальний електронний браслет.
Як повідомлялося, ректора Податкової академії Петра Мельника сьогодні Печерський суд помістив під домашній арешт. Мельник буде утримуватися під домашнім арештом до 27 вересня включно.
Примітно, що Петро Мельник став першою в історії країни високопоставленою особою, якій була визначена подібна міра запобіжного заходу. Зазначимо, що домашній арешт почав діяти після набрання чинності нового КПК.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас