На продаж виставлено український банк "Траст", який у РФ рекламує Брюс Вілліс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На продаж виставлено український банк "Траст", який у РФ рекламує Брюс Вілліс

Фондовий ринок
2513
Власники російського банку “Траст” шукають покупця на свою дочірню установу в Україні з аналогічною назвою.
Як повідомляє газета “Капітал”, акціонери планують отримати за банк 10-12 млн євро, або 1,3-1,5 його капіталу, але поки що претендентів купити його за такою ціною немає.
У Росії банк “Траст” входить до десятки лідерів на ринку споживчого кредитування. Коли шість років тому російські акціонери вийшли на український ринок, планувалося збудувати тут аналогічну модель бізнесу, відкривши 1000 відділень. Однак настільки агресивним планам завадила криза, і на даний момент мережа установи налічує 14 відділень і 51 точку продажів. За підсумками 2012 року банк отримав 111 тис. грн прибутку, за шість місяців нинішнього року – 20 тис. грн.
На ринку рішення акціонерів продати “Траст” пояснюють їх проблемами на російському ринку. “Траст” тримається за рахунок повернення коштів акціонерів у бізнес. У банку запущена програма скорочення операційних витрат. Один з елементів цієї програми – продаж непрофільних активів”, – зазначив співрозмовник видання.
Нагадаємо, акціонерами українського “Трасту” є Микола Фетисов, Сергій Бєляєв та Ілля Юров. Вони є відповідно головою президентом російського “Трасту”, членом ради директорів і головою ради директорів банку. Вони також складають наглядову раду української фінустанови.
З нинішнього року український “Траст” рекламує актор Брюс Вілліс. У Росії він є рекламним обличчям банку вже кілька років.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас