З 23-26 квітня відбудеться XI Ялтинская Міжбанківська Конференція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 23-26 квітня відбудеться XI Ялтинская Міжбанківська Конференція

134
XI Ялтинська Міжбанківська Конференція країн СНД і Балтії, що пройде з 23 по 26 квітня 2003 року на базі готельного комплексу «Ялта-Інтурист», обіцяє стати однією із самих представницьких за всю історію міжбанківських форумів. Як повідомили в Секретаріаті конференції, на сьогоднішній день отримане підтвердження на участь у роботі Конференції делегацій Центрального Банку Молдови, Національного Банку Республіки Бєларусь, Banking Association of Central and Eastern Europe. Найближчим часом надійде інформація про представництво на Конференції Центрального Банку Росії, Національного банку України, Центральних банків Латвії і Литви.
Підтвердила своє бажання стати Генеральним спонсором XI Ялтинсбкої міжбанківської Конференції міжнародна платіжна система "VISA" International. Головним спонсором XI Ялтинської міжбанківської Конференції виступив "Довірчий-Інвестиційний Банк" (Росія). Спонсорами Конференції стали "Перший Український Міжнародний Банк" (Україна), “Альфа-Банк” (Росія), Айзкрауклес Банк (Латвія), “VIP” Банк (Росія) Як повідомили в Секретаріаті Конференції, вже отриманий ряд заявок на проведення семінарів у рамках Конференції, зокрема від міжнародної платіжної системи "VISA" International.
Робота XI Ялтинської міжбанківської Конференції буде включати пленарне засідання на тему "Макроекономічний огляд фінансових ринків у країнах банків-учасників конференції: проблеми, перспективи розвитку", а також роботу двох секцій: "Політика наглядових органів в області регулювання діяльності фінансових і банківських організацій", "Практичні аспекти роботи банку. Нові інструменти і технології".
Як повідомили в Секретаріаті Конференції, прийом заявок на участь у Конференції здійснюється до 15 квітня 2003 року.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас