Клієнти банку «УФС» можуть отримати безвідсотковий кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти банку «УФС» можуть отримати безвідсотковий кредит

466
Можливість отримати кредит під «символічні» відсотки з’явилася у клієнтів банку «Український фінансовий світ». З 10 червня в банку стартувала акція «Щасливчик», переможці якої отримають кредит фактично за ставкою 0% і без комісійних платежів.
Механізм акція такий: участь можуть взяти всі клієнти банку «УФС», які до 10 серпня залишать заявку на отримання споживчих кредитів за програмами «Як для себе» або «На все про все». Після прийняття банком позитивного рішення про видачу кредиту і узгодження умов договору, клієнт може витягнути лотерейний квиток із захисним шаром з прозорого барабана в будь-якому відділенні банку «УФС».
Перемогу в акції приносять квитки з написом під захисним шаром «Вітаємо! Ви переможець акції! ». Володарям таких квитків банк «УФС» видасть споживчі кредити в розмірі до 20 тисяч гривень на спеціальних умовах: за ставкою 0,01% річних у гривні, без сплати комісії за видачу кредиту і без сплати щомісячних платежів протягом усього строку дії кредитного договору.
Втім, без подарунків не залишиться жоден учасник акції – всі лотерейні квитки «щасливі»! Відрізняються лише розміри виграшу: від знижки в 0,1% від комісії за видачу кредиту до повної відсутності комісій за видачу, щомісячних зборів і встановлення процентної ставки в 0,01% на залишок заборгованості по кредиту.
Для учасників акції розмір споживчих кредитів «УФС», отриманих у період з 10 червня 10 серпня, обмежений сумою в 20 тисяч гривень.
Пакет документів, необхідний для отримання кредиту та участі у акції, мінімальний – паспорт та ідентифікаційний код клієнта. Якщо у клієнта банку є чоловік / дружина – необхідні також паспорт і код чоловіка / дружини. Для заявки кредиту «Як для себе» цього достатньо, а для отримання готівки в кредит за програмою «На все про все» потрібно ще довідка про доходи за останні 6 місяців або документи СПД, що підтверджують наявність джерела постійного доходу.
Заявку на отримання споживчих кредитів «УФС» і на участь в акції «Щасливчик» можна оформити в будь-якому відділенні банку або за телефоном – зателефонувавши з мобільного або стаціонарного телефону на безкоштовний номер 0800603333 (з 9.00 до 18.00 з понеділка по п’ятницю), а також на сайті банку http://ufw-bank.com/kredity.
За матеріалами: УФС-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас