Знавці ЛIГА:ЗАКОН знайшли відповіді на запитання, які хвилюють українського бухгалтера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знавці ЛIГА:ЗАКОН знайшли відповіді на запитання, які хвилюють українського бухгалтера

314
20 червня компанія «ЛІГА:ЗАКОН» представила ринку свій новий продукт – БУМ (Бухгалтерський розУмний Модуль). Презентація продукту пройшла у форматі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» за участю легендарного гравця Бориса Бурди.
Вечір урочисто відкрили власники Групи компаній «ЛІГА» – президент Сергій Бондаренко та віце-президент Марина Бондаренко. «У рамках цього проекту було реалізовано досить складні алгоритми аналізу текстів відповідей на запитання бухгалтерів, наданих експертами компанії «ЛIГА:ЗАКОН», представниками податкових органів та відвідувачами десяти найвідоміших бухгалтерських форумів. Аналіз текстів проводився на основі навчальних синонімічних і термінологічних словників. Крім того, у рамках створення БУМу лідер ринку інформаційно-правових систем – компанія «ЛIГА:ЗАКОН» уклала договір про стратегічне співробітництво з лідером систем для здачі електронної звітності – компанією «БЕСТ-ЗВIТ», результатом якого стало спільне просування продуктів «M.E.Doc» і БУМ», – заявив президент Групи компаній «ЛІГА» Сергій Бондаренко.
«У нашій країні сьогодні близько 500 тисяч людей працюють бухгалтерами, – зазначила віце-президент з розвитку бізнесу Марина Бондаренко. – За бухгалтерами не більше не менше стоїть увесь український бізнес. Перед компанією «ЛІГА:ЗАКОН» було поставлено завдання – створити продукт, який приносить радість, радість від легкості отримання відповіді на кожне бухгалтерське запитання. Саме простий і легкий у користуванні продукт сьогодні представлений для наймасовішої професії в Україні».
За словами розробників, БУМ являє собою простий сервіс миттєвих відповідей на професійні запитання, які хвилюють українських бухгалтерів. Описуючи механізм нового продукту, виконавчий директор компанії «ЛІГА:ЗАКОН» Дмитро Глазунов пояснив: «Ядро нового продукту – це база знань, що містить офіційні роз’яснення Міністерства доходів і зборів, а також точки зору спеціально запрошених бухгалтерських гуру, внутрішніх експертів компанії «ЛIГА:ЗАКОН» і відвідувачів десяти найвідоміших бухгалтерських форумів. Наші експерти – це люди, які відмінно знають свою професійну область, відслідковують усі зміни в законодавстві та займаються їхнім роз’ясненням у рамках семінарів, тренінгів». Так, першим офіційним експертом продукту БУМ став заслужений економіст Олександр Кирш.
IT-директор компанії «ЛІГА:ЗАКОН» Сергій Лук’яненко відзначив, що безперебійність роботи протягом першого безкоштовного місяця користування продуктом забезпечує горизонтальна система серверів, яка включає дата-центри в Україні та Німеччині. Розробники заявили, що система здатна витримати в піковий період до 300 тис. завантажень одночасно й забезпечує обробку до 8 тисяч запитів за секунду.
Ввечері 20 червня ЛІГА:ЗАКОН показала ексклюзивне 3D mapping-шоу, спроектоване на 9-поверховий будинок Бізнес-Центру «ЛІГА». Особливий настрій для гостей вечора створив неординарний співак і композитор Петр Наліч і його музичний колектив.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас