ВОЛЯ продовжує акцію по підключенню до послуги Воля Преміум ТВ™ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВОЛЯ продовжує акцію по підключенню до послуги Воля Преміум ТВ™

493
Компанія ВОЛЯ до 30 квітня 2003 року продовжує акцію, яка передбачає спеціальні умови підключення до послуги Воля Преміум ТВ™. Замість 1092 грн. за set-top-box (ресивер) і за картку доступу до послуги треба сплатити лише 540 грн. та отримати можливість дивитися українські та найкращі світові канали за умови сплати авансу у розмірі 460 грн.
Компанія ВОЛЯ вперше на теренах Східної Європи започаткувала комерційне цифрове телевізійне мовлення Воля Преміум ТВ™ з вересня 2002 року.
Цифрове телебачення Воля Преміум ТВ™ дає можливість по звичайним телевізійним кабельним мережам приймати до 64 каналів. Таким чином, перегляд програм цифрової якості можливий там, де є мережі компанії ВОЛЯ, тобто практично на всій території Києва.
Компанія ВОЛЯ - провідний український провайдер високоякісних послуг у сфері інформації, розваг і комунікацій для домашніх користувачів і корпоративних клієнтів.
Компанія ВОЛЯ почала свою діяльність у 2000 році і зараз надає послуги аналогового кабельного телебачення (Воля Кабель™), цифрового телебачення (Воля Преміум ТВ™)і високошвидкісного доступу до Інтернету мережами кабельного телебачення (Воля Бродбенд™)
Сьогодні кабельні мережі компанії охоплюють понад 800 тис. київських квартир.
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас