Влада Уельсу порадила молодим безробітним влаштуватися в секс-індустрію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Уельсу порадила молодим безробітним влаштуватися в секс-індустрію

Світ
896
Влада Уельсу запропонувала молодим претендентам зайнятися індустрією “для дорослих”.
Поради про те, як заробити на сексі, з’явилися на сайті про бізнес Business Wales, який був створений за підтримки уряду Уельсу.
У зв’язку з подією перший міністр Уельсу Каруін Джонс розпорядився почати розслідування. На даний момент сторінка з інформацією про роботу в сфері інтимних послуг вже видалена з сайту.
Повідомляється, що на сайті містилися поради щодо занять стриптизом і приватними танцями. Автори тексту підкреслювали, що це може бути дуже прибутковою справою. У середньому, як випливає зі статті, за вечір танцівниці можуть отримати 232 фунта, що в перерахунку на річний дохід становить від 24 до 48 тисяч фунтів.
Для молодих підприємців, які вирішили зайнятися бізнесом, автори Business Wales пропонували заснувати агентство ескорт-послуг.
Інформація про поради на бізнес-сайті уряду розкрилася під час виступу глави кабінету міністрів Каруіна Джонса в валлійській асамблеї. Представники опозиції висловили невдоволення подібними рекомендаціями для молоді. Зокрема, представниця лівоцентристської націоналістичної Партії Уельсу Джоселін Дейвіс заявила, що не підтримує такий підхід. На її думку, підштовхувати молодь у секс-індустрію не кращий спосіб вирішити проблему безробіття.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії семикласниці після стриптизу на спір вирішили покінчити життя самогубством.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас