Міндоходів обіцяє не проводити масові перевірки користувачів Webmoney — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міндоходів обіцяє не проводити масові перевірки користувачів Webmoney

Особисті фінанси
1253
Міністерство доходів і зборів перевірить тільки роботу тих підприємств і банків, причетних до роботи Webmoney Transfer, які за допомогою цієї системи приховували свої доходи або прикривали незаконну діяльність. Про це розповів начальник підрозділу по боротьбі із злочинами із застосуванням новітніх технологій головного оперативного управління МДС Василь Поїзд.
Крім того, обгрунтовуючи необхідність вилучення частини техніки при обшуку офісів структур, причетних до роботи системи, представник Міндоходов вказав на те, що було необхідно для проведення слідчих дій. «Зараз комп’ютерна техніка передана на експертизу. За попередніми висновками на ній міститься інформація про діяльність Webmoney Transfer», – зазначив Поїзд.
Він вказав на те, що в записниках деяких співробітників, які були видалені, «відображені чорнові записи ведення бухгалтерії». «Вирішення проблем Webmoney в Україні повністю залежить від дій гаранта цієї системи в нашій країні. Йдеться про співпрацю зі слідством на поточному етапі і легалізації своєї діяльності в майбутньому», – резюмував начальник підрозділу по боротьбі із злочинами із застосуванням новітніх технологій головного оперативного управління Міндоходів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас