Рада виділить 365 млн гривень на ведення держреєстрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада виділить 365 млн гривень на ведення держреєстрів

Казна та Політика
349
Парламент прийняв у першому читанні законопроект, згідно з яким планується виділити 364 545 тис. гривень на функціонування державних реєстрів.
Парламент має намір продовжити до кінця поточного бюджетного року фінансування державних реєстрів, утримувачем яких є Міністерство юстиції та центральний орган виконавчої влади з реалізації державної політики у сферах реєстрації актів цивільного стану, прав на нерухомість, юросіб і фізосіб-підприємців.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів доручив місцевій владі передати територіальним органам Мін’юсту реєстри підприємців. Крім того, з 1 липня 2013 фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб буде реєструвати Державна реєстраційна служба України.
“З 1 липня в країні будуть одні стандарти відкриття своєї справи, а у всіх областях почнуть працювати відділення Укрдержреєстру, крім того, держреєстратори будуть розміщуватися в тому числі і в центрах надання адмінпослуг, там, де це дозволяють умови. Але впроваджувати всі зміни ми будемо покроково, щоб через нові правила не з’явилися черги або які-небудь інші труднощі для бізнесу. Передача функцій з реєстрації бізнесу у відання Укрдержреєстру займе два-три місяці”, – зазначив Д. Ворона.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас