Китайський виробник має намір продати 10 млн своїх флагманських смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський виробник має намір продати 10 млн своїх флагманських смартфонів

Світ
843
Компанія Huawei не приховує амбітних планів з приводу смартфона Ascend P6, анонсованого в ході спеціального заходу в Лондоні.
За словами виконавчого директора Huawei Device Ю Ченгдонга (Yu Chengdong), цього року компанії цілком під силу продати не менше 10 млн смартфонів Ascend P6. Мета амбіційна, хоча до обсягів поставок iPhone або Galaxy S, звичайно ж, далеко. Ascend P6, по всій видимості, не з’явиться в США, тому мова йде про його реалізацію в Європі та Азії. На рекламну кампанію з метою просування смартфона в Китаї Huawei витратила близько 90 млн юанів (близько $ 11) і ще $ 30 млн було витрачено на ці цілі в Європі. Знову ж, це не так багато, як витрачають на рекламу конкуренти, але все ж таки суттєво для одного флагманського пристрою.
Ascend P6 позиціонується компанією як hi-end-пристрій. Його ціна в Європі складе 449 євро, хоча китайському користувачеві смартфон обійдеться на третину дешевше – 2688 юанів (327 євро).
Згідно з даними китайських сайтів, над створенням Ascend P6 трудилася R & D-команда з більш ніж 1000 інженерів під безпосереднім наглядом керівництва компанії. Як запевняє Huawei, з P6 вона випередила Apple і Samsung приблизно на рік у справі розробки смартфонів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас