Київавтодор обіцяє здати в експлуатацію Венеціанський міст у Києві в 3-му кварталі 2013 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київавтодор обіцяє здати в експлуатацію Венеціанський міст у Києві в 3-му кварталі 2013 року

Казна та Політика
508
Ремонт мосту через Венеціанську протоку Дніпра планується завершити в третьому кварталі 2013 року, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на “Київавтодор”.
Згідно з повідомленням, через великі амплітудні коливання арочної частини при розбиранні плит прогону довелось зводити додаткові конструкції, тому об’єкт не був зданий в травні 2013 року, як це планувалося.
На сьогоднішній день відремонтовані опори, сполучення моста з підходами, змонтовані 12 плит прогонової будови, облаштовано водовідведення з конусів. Передбачається, що до кінця червня буде виготовлено та змонтовано 100% плит прогонової будови.
Крім того, здійснюється бетонування тротуарів та ремонт арочних частин прогонової будови. Монтаж плит прогонової будови в русловій частини моста буде проводитися за допомогою спеціально зібраного плавучого крана вантажопідйомністю 120 тонн.
Як повідомлялося, капітальний ремонт Венеціанського мосту розпочався в травні минулого року. Вартість робіт становить 19 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас