Ernst & Young стала стратегічним консультантом "Повітряного експресу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ernst & Young стала стратегічним консультантом "Повітряного експресу"

Казна та Політика
514
Держпідприємство “Дирекція з будівництва і управління Національного проекту “Повітряний експрес” 17 червня за результатами оголошеного конкурсу на залучення стратегічного консультанта національного проекту “Повітряний експрес” оголосила переможцем конкурсу компанію Ernst & Young.
Як повідомила прес-служба Держінвестпроекту, основним завданням компанії буде підвищення прибутковості проекту і розробка рішень, пов’язаних з організацією пасажирських перевезень.
“Стратегічний консультант допоможе зробити цей проект привабливою інвестиційною пропозицією для подальшої концесії чи приватизації проекту. Важливим завданням компанії є також визначення оптимальної вартості проїзду з метою забезпечення постійного пасажиропотоку та рентабельності проекту”, – цитується в повідомленні голова координаційної ради нацпроекту “Повітряний експрес” Кирило Бондар .
Держінвестпроект відзначає, що компанія Ernst & Young запропонувала оптимальне співвідношення ціни і окремих комплексних рішень згідно конкурсного завдання.
Як повідомлялося, з посиланням на посла Китайської Народної Республіки в Україні Чжана Сіюня, фінансування будівництва “Повітряного експреса” почнеться з поточного тижня.
Раніше, 17 травня поточного року Дирекція з будівництва і управління національним проектом “Повітряний експрес” уклала з Китайською національною корпорацією машинної індустрії та генеральних підрядів (СМСЕС) договір про розробку проектно-кошторисної документації та будівельних робіт залізничного пасажирського сполучення Київ – міжнародний аеропорт “Бориспіль” на суму $ 373,313 млн.
Реалізація проекту “Повітряний експрес” здійснюється за рахунок коштів, наданих Китаєм під державні гарантії уряду України.
Компанія Ernst & Young є одним зі світових лідерів з надання консалтингових послуг, аудиту, податково-юридичних послуг та послуг за угодами. Компанія надає консультаційні послуги компаніям, що працюють у всіх галузях економіки: автомобільної, енергетичної, металургійної, нафтогазової, телекомунікаційної, інфраструктурній та ін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас