Ще в одному районі Києва обмежила рух транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще в одному районі Києва обмежила рух транспорту

Казна та Політика
819
У зв’язку з проведенням робіт з прокладання електрокабелю до житлового будинку по вулиці Воровського, 21 у період з 17 червня по 7 серпня частково обмежено рух автотранспорту на наступних вулицях: Воровського, Обсерваторній, Коцюбинського та Чеховському провулку, повідомляє прес-служба ДАІ.
У відомстві просять автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.
Нагадаємо, що рух автотранспорту на ділянці від Кільцевої дороги до вулиці Крамського (в’їзд в Київ) в результаті виконання робіт з реконструкції проспекту Перемоги буде обмежено до двох смуг.
Рух буде частково перекрито 13 червня в 7:00, а завершити роботи з влаштування асфальтобетонного покриття проїжджої частини планується до 23:00 21 червня. Разом з тим, з 7:00 21 червня до 23:00 30 червня триватиме реконструкція проспекту на ділянці від вул. Крамського до Кільцевої дороги. Проїзд автомобілів також буде обмежений до двох смуг руху.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас