Кабмін продовжив термін укладання угоди з Chevron до кінця літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін продовжив термін укладання угоди з Chevron до кінця літа

Енергетика
269
Кабмін продовжив термін укладання угоди про розподіл продукції з компанією Chevron Ukraine BV по Олеській газовій площі до 24 серпня 2013 року.
Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 415-р, опублікованому на сайті.
З пропозицією про продовження терміну укладання УРП до Кабміну звернулися Міністерство екології та природних ресурсів і Chevron.
Нагадаємо, у 2013 році Мінприроди України оголосить нові конкурси на розробку додаткових ділянок з родовищами газу.
“Україні необхідна технічна та фінансова допомога для проведення кваліфікованої роботи. У цьому зв’язку розпочато формування законодавства та практична реалізація проектів з розвідки та видобування нетрадиційного газу із залученням таких провідних компаній як Exxon Mobil, Royal Dutch Shell, Chevron та ENI”, – повідомили нещодавно у Мінприроди.
Як відомо, 24 січня 2013 року в Давосі було підписано угоду між компанією Shell і “Надра Юзівська” про розподіл продукції від видобутку нетрадиційного газу на Юзівській ділянці.
Як писала “Економічна правда”, Shell та Сhevron будуть видобувати газ не самі, а з українськими партнерами – спільними підприємствами, створеними НАК “Надра України” (90%) та маловідомою компанією “СПК-геосервіс” (10%).
Для цього “Надра України” і “СПК-геосервіс” утворили компанії – ТОВ “Надра Юзівська” та ТОВ “Надра Олеська”. Саме з цими фірмами ділитимуть гроші та газ транснаціональні корпорації.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас