Кучма сумнівається в тому, що Митний союз буде функціонувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кучма сумнівається в тому, що Митний союз буде функціонувати

Казна та Політика
623
Екс-президент Леонід Кучма вважає, що на сьогодні для української сторони немає впевненості щодо того, що Митний союз зможе повноцінно функціонувати. Про це він сказав журналістам.
“Я завжди був прихильником більш тісних відносин з Росією. У 2002 році в Ялті Україна, Росія і Казахстан підписали документ про створення економічного союзу. Але він, як кажуть, швидко зник, в 2003 році він застопорився і далі не пішов. У 1992 році – договір про зону вільної торгівлі. Наші парламенти ратифікували, не працював? Не працював. У 2011 році в кінці року парламент ратифікував договір про вільну торгівлю. Не працює? Абсолютно не працює. Тому, де впевненість у української сторони, що Митний союз не буде в такому ж положенні. Тим більше наша влада спостерігає за пресою, наша влада дивиться за білоруською пресою, казахської, там не все благополучно”, – пояснив Л. Кучма.
Разом з тим він зазначив, що на сьогодні в Україні та Росії не розпочато велику кількість проектів, як було анонсовано раніше.
“З вуст Медведєва звучать заяви про те, що у нас будуть програми і в авіації, і в суднобудуванні, і в атомній промисловості. Де хоч один проект? Жодного”, – додав екс-президент.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас