Асоціації банків Австралії та Німеччини висловили готовність співпрацювати з КБС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Асоціації банків Австралії та Німеччини висловили готовність співпрацювати з КБС

182
Асоціація австралійських банків та Асоціація банків Німеччини висловили готовність співпрацювати з Київським Банківским Союзом. Про це вони повідомили в листах у відповідь на звернення Президента Київського Банківського Союзу, народного депутата України Леоніда Черновецького. Як вже повідомлялося, Леонід Черновецький у зв’язку з введенням санкцій FATF по відношенню до України звернувся до ряду банківських асоціацій світу з метою мінімізувати негативні наслідки введення санкцій для українських банків.
Керівництво Асоціації банків Німеччини в своєму листі відмічає: “Ваш лист показує готовність вживати подальших зусиль для дотримання міжнародних стандартів, спрямованих проти відмивання коштів. Ми будемо раді надати всю можливу допомогу з будь-яких питань, що виникатимуть у Вас”.
Коментує Леонід Черновецький: “Готовність банківських асоціацій інших країн співпрацювати з Київським Банківським Союзом може стати унікальною можливістю вивчити досвід роботи банківських асоціацій розвинутих країн та все найкраще з нього адаптувати та застосувати в роботі КБС”.
За матеріалами: КБС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас