Лукашенко скорочує свою адміністрацію на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко скорочує свою адміністрацію на 25%

Казна та Політика
458
Чисельність працівників Адміністрації президента Білорусії скорочується на 25% – відповідний указ 6 червня підписав Олександр Лукашенко. Про це повідомили в прес-службі президента Білорусі.
Глава держави Олександр Лукашенко 6 червня підписав Указ № 264 “Про деякі питання діяльності Адміністрації Президента Республіки Білорусь”.
Документ підготовлено на виконання Указу від 12 квітня 2013 р. № 168 “Про деякі заходи щодо оптимізації системи державних органів та інших державних організацій, а також чисельності їх працівників”.
Так, чисельність працівників Адміністрації Президента Республіки Білорусь відповідно до рішення глави держави зменшено на 25%.
Указом затверджено у новій редакції Положення про Адміністрацію Президента і її структуру, яке покликане забезпечити ефективність подальшої роботи Адміністрації Президента в умовах скорочення чисельності її працівників.
Положенням актуалізовані завдання і функції Адміністрації Президента щодо забезпечення діяльності Глави держави у сфері кадрової політики, права, внутрішньої і зовнішньої політики, дебюрократизації державного апарату та роботи із зверненнями громадян.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас