"Мені було останнє попередження. У цієї влади закону немає" - скандальний мер Кам'янки подав у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Мені було останнє попередження. У цієї влади закону немає" - скандальний мер Кам'янки подав у відставку

Казна та Політика
3687
28 депутатів із 36-ти Кам’янської міської ради, що на Черкащині, проголосували за звільнення міського голови, 58-річного Володимира Тірона з посади.
Чиновник звернувся 4 червня на позачерговій сесії до обранців із проханням задовольнити його заяву.
“За півроку роботи я тільки те й робив, що ходив по судах, мене постійно допитували СБУшники, прокуратура. Я не хочу долі мого попередника”, – звернувся мер до депутатів, витираючи сльози.
Колишній міський голова Володимир Гарнага помер торік після затримання працівниками СБУ, його звинувачували у хабарництві.
Обласний апеляційний суд минулого тижня визнав винним Володимира Тірона у корупції. Феміда визначила злочинним те, що чиновник переоформив своє колишнє підприємство на жінку, але, будучи на посаді, касовий апарат залишався на його імені. Такий злочин, на думку суду, не є сумісним із обійманням посади мера. У вироку суд вимагав звільнення за корупцію. Йому слід сплатити штраф у розмірі 800 гривень.
“У мене була думка відстоювати честь до кінця. Але вчора прокуратура повідомила, що за анонімним зверненням тепер будуть перевіряти мої злочини у земельній сфері. Я зрозумів, що це мені останнє попередження. У цієї влади закону немає. Піду. Сподіваюсь, разом із вами, дорогі кам’янчани, ми переживемо цю владу”, – звернувся у прощальному слові до сотні присутніх на відкритій сесії.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас