Им не страшен серый волк: російські туристи не відмовляються від поїздок до Туреччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Им не страшен серый волк: російські туристи не відмовляються від поїздок до Туреччини

Світ
463
Російські туристи не анулюють путівки до Туреччини, яку охопила хвиля протестних виступів. Про це повідомила сьогодні виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії (АТОР) Майя Ломідзе.
Вона зазначила, що туристи планово продовжують відпочивати на турецьких пляжах, масові хвилювання не стосуються курортних зон.
Цю інформацію підтвердила прес-секретар Російського союзу туріндустрії (РСТ) Ірина Тюріна, яка підкреслила, що “з росіянами все гаразд, вони відпочивають на пляжах і можливо, що навіть не знають про заворушення в адміністративних центрах”. “Тим, хто вирушає до Стамбула, ми, звичайно, розповідаємо про те, що там відбувається, говоримо про необхідність все ж таки триматися осторонь від заворушень, дотримуватися обережності. Але треба розуміти, що це не місто масового туризму, росіяни туди їдуть в основному на екскурсії, які тривають два-три дні”, – зазначила вона.
Сьогодні Федеральне агентство по туризму (Ростуризм) рекомендувало росіянам, які перебувають в Туреччині, уникати відвідування місць проведення масових демонстрацій. “У зв’язку із загостренням політичної ситуації в Туреччині Ростуризм уважно стежить за розвитком подій”, – йдеться в опублікованому на сайті відомства повідомленні. “За інформацією генерального консульства РФ в Анталії, ситуація в туристських зонах залишається спокійною і стабільною, – відзначили в агентстві. – Проте, при відвідуванні Стамбула та інших великих міст Ростуризм наполегливо рекомендує російським туристам уникати відвідування районів масових громадських акцій”.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас