Арбузов закликав Раду підтримати 19 законопроектів, спрямованих "на підтримку реформ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арбузов закликав Раду підтримати 19 законопроектів, спрямованих "на підтримку реформ"

Казна та Політика
739
Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов закликав народних депутатів ухвалити законопроекти, спрямовані на підтримку реформ в Україні. Як заявив Сергій Арбузов під час засідання Погоджувальної ради в парламенті, на поточному пленарному тижні Верховна Рада має розглянути близько 90 законопроектів, із яких 20 – запропоновані Урядом.
“Ці законопроекти мають важливе значення для країни, адже вони спрямовані на вирішення найактуальніших питань. Зазначу, що 19 із них потребують пріоритетного розгляду. Зокрема, 7 законопроектів допоможуть вирішити важливі соціальні та гуманітарні питання. Ще 9 необхідно схвалити для подальшої стабілізації фінансового сектору, вирішення проблем бізнесу, визначення основних засад бюджетної політики на наступний рік. Не менш важливими є законопроекти, які стосуються питань ратифікації міжнародних угод між Кабінетом Міністрів України та урядами іноземних країн”, – повідомив Сергій Арбузов.
Він також уточнив, що серед цих угод є такі: з Урядом РФ – про реадмісію, з Урядом Норвегії – щодо співробітництва у сфері ядерної та радіаційної безпеки та з Кіпром – щодо уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням.
Сергій Арбузов також додав, що згідно з вітчизняним законодавством Меморандум України із Митним союзом не потребує ратифікації в парламенті. Перший віце-прем’єр-міністр зазначив, що у разі потреби Уряд України готовий і надалі доносити свою позицію та надавати депутатам необхідні роз’яснення щодо важливості тих чи інших законопроектів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас