Саакашвілі звинуватили у нецільових витратах на уколи ботокса та оголений портрет актриси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі звинуватили у нецільових витратах на уколи ботокса та оголений портрет актриси

Казна та Політика
1453
Телекомпанія “Імеді” оприлюднила документи про нецільові витрати президента Грузії Михаїла Саакашвілі з бюджету служби спеціальної охорони.
Згідно з цими документами, Саакашвілі в одній з клінік Нью-Йорка провів два сеанси уколів ботоксом. За уколи ботоксом 23 лютого 2009 р. Саакашвілі нібито заплатив $5600 доларів, а 23 вересня 2011 р. – $5800 доларів.
У документах з грифом “таємно”, оприлюднених “Імеді”, також значиться, що президент заплатив 5993 фунти стерлінгів за оголений портрет американської актриси, ім’я якої не називається. Крім того, Саакашвілі оплатив проживання в готелі “Редіссон” у Тбілісі американській бізнес-леді. Загальна сума цих витрат склала 6668 ларі (близько $4,5 тисяч).
За словами голови прес-служби головної прокуратури Грузії Хатуна Паічадзе, у цій справі ведеться слідство і не виключено, що Саакашвілі буде викликаний на допит. “Слідство має право допитати всіх, в тому числі і президента, якщо це необхідно для справи. Закон не забороняє допит президента”, – зазначила Паічадзе.
Ці звинувачення прокоментував лідер парламентської більшості Давид Саганелідзе, який повідомив, що дані про витрати президента були в кошторисі витрат охоронної служби і на ці документи було накладено гриф “таємно”. “Це просто ганебний факт”, – сказав він.
Депутат від опозиції Гіві Таргамадзе заявив, що парламентська більшість повинна надати ці документи: “На обличчі нашого президента немає жодних ознак ботокса”.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас