Малий і середній бізнес займає лише 7% в економіці України - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малий і середній бізнес займає лише 7% в економіці України - Кличко

Казна та Політика
1396
Частка малого та середнього бізнесу в українській економіці не перевищує 7%, коли в Східній Європі цей показник сягає 40%. Про це заявив голова фракції “УДАР” Віталій Кличко під час всеукраїнського з’їзду малого і середнього бізнесу.
“Малий і середній бізнес в усіх розвинених країнах – це основа економки. Основну частину ВВП становить саме малий і середній бізнес. У нас, на жаль, зовсім інша ситуація… У країнах Східної Європи близько 30-40% економіки – це малий і середній бізнес. У нас цей показник за офіційними даними не перевищує 7%. Це говорить про те, що нинішній владі не потрібен малий і середній бізнес”, – заявив Кличко.
При цьому він нагадав, що протягом останніх шести місяців опозиція подала на розгляд парламенту пакет проектів законів, спрямованих на спрощення єдиного соціального збору, усунення корупції в процесі держзакупівель, а також обмеження притягнення до відповідальності платників податків.
“Але більшість цих законів не розглянуті… Партія регіонів не голосувала за ці проекти законів. Але я заявляю з повною відповідальністю, що ми і далі будемо подавати ці проекти законів на розгляд Верховної Ради України”, – заявив Кличко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас