Основні дороги будуть обладнані системами автоматичного вантажного контролю до кінця 2014 року - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Основні дороги будуть обладнані системами автоматичного вантажного контролю до кінця 2014 року - Азаров

Казна та Політика
445
Уряд України планує забезпечити обладнання основних транзитних магістралей системами автоматичного вантажного контролю до кінця 2014 року.
Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров під час ознайомлення з роботою системи автоматичного вантажного контролю, яка тестується на трасі Київ – Чоп.
«Ми намітили обладнати основні транзитні магістралі протягом 2013-2014 років цілим комплексом засобів, насамперед системами зважування (автомобілів)», – сказав Азаров.
Він також зазначив, що за результатами роботи системи в тестовому режимі видно, що 80% вантажних автомобілів їдуть з перевищенням допустимого навантаження на вісь.
«На превеликий жаль, ми за ці 20 років так і не налагодили нормальний контроль за станом своїх доріг», – сказав прем’єр.
Він також підкреслив, що необхідно закріпити законом сплату коштів за перевищення допустимої ваги автомобілів в дорожній фонд.
У березні 2013 року Азаров заявив, що вважає за необхідне обмежити рух великовантажного транспорту по автомагістралях країни, щоб дороги менше руйнувалися.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас