Незалежність по-українськи: Янукович наказав Азарову прискорити перехід України з газу на вугілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незалежність по-українськи: Янукович наказав Азарову прискорити перехід України з газу на вугілля

Енергетика
1211
Президент України Віктор Янукович доручив прем’єру Миколі Азарову забезпечити створення міжвідомчої робочої групи з питань заміни імпортованого природного газу вугіллям вітчизняного видобутку, яка повинна зайнятися питанням активізації реалізації таких проектів.
Згідно з дорученням, до складу даної робочої групи мають бути включені представники зацікавлених центральних та місцевих органів виконавчої влади, фахівці наукових установ та дослідницьких центрів відповідного профілю.
Президент доручив робгрупі до 7 червня поточного року проаналізувати стан реалізації проектів і виявити проблемні питання; визначити орієнтовний перелік майданчиків для впровадження технологій газифікації вугілля; забезпечити підготовку техніко-економічного обґрунтування проектів і специфікації необхідного обладнання для їх реалізації.
Крім того, необхідно визначити обсяги та джерела фінансування заходів з реалізації проектів, розглянути можливість залучення коштів іноземних інвесторів, у тому числі міжнародних фінансових організацій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас