УкрСиббанк інвестує СП "Росаву" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УкрСиббанк інвестує СП "Росаву"

Фондовий ринок
171
Акціонерний комерційний інноваційний банк «УкрСиббанк» і Холдингова компанія «Амтел» дійшли згоди про стратегічне співробітництво в діяльності українсько-ірландського підприємства з іноземними інвестиціями у виді Закритого акціонерного товариства «СП«Росава».
У рамках даної угоди Сторони домовилися про спільні інвестиції, за допомогою яких з'явиться можливість для відновлення і збільшення виробничих потужностей ЗАТ «СП «Росава», що дозволить налагодити випуск сучасних високоякісних шин.
У цьому зв'язку будуть створені всі можливості для удосконалювання виробничої, комерційної, економічної і соціальної сфер діяльності підприємства, забезпечення ефективного функціонування і подальшого розвитку системи керування якістю продукції, що випускається, розробки й освоєння перспективних конкурентноздатних моделей шин.
АКІБ «Укрсиббанк» ставить перед собою ціль - рішення однієї з пріоритетних задач існуючих на підприємстві ЗАТ «СП «Росава» - дозвіл проблем, зв'язаних з основною виробничою діяльністю: забезпечення сировиною і збут готової продукції .
«Висока кваліфікація фахівців АКІБ «Укрсиббанк» і можливості по залученню фінансових ресурсів дозволять значно збільшити обсяг продукції, що випускається. Сировинна, технологічна і технічна допомога партнерів нашого банку допоможуть підвищити якість продукції ЗАТ «СП «Росава» відповідно до світових стандартів», – сказав у цьому зв'язку Президент АКІБ «Укрсиббанк» Олександр Ярославський.
Сторони також домовилися, що усі раніше прийняті зобов'язання у відношенні ЗАТ «СП «Росава» по програмі співробітництва з фінською компанією “Nokian Tires”, підлягають виконанню цілком і у встановлений термін.
«Співробітництво з компанією “Nokian Tires” по виробництву шин з відповідною торговою маркою, що забезпечує активний технологічний розвиток заводу, визнається сторонами одним із пріоритетних», - підкреслив Судхир Гупта, Президент ХК «Амтел».
Діяльність АКІБ “УкрСиббанк” буде спрямована на розвиток як безпосередньо ЗАТ «СП «Росава», так і на збільшення обсягів випуску і підтримку стабільної роботи підприємства “Чернігівське Хімволокно» у цілому, для якого ЗАТ «СП «Росава» є одним з основних споживачів продукції.
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. За цей час банк ввійшов у п'ятірку лідерів банківських послуг. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 24 грудня 2001 року на проведення банківських операцій. Станом на 1.01.2003 р. валюта балансу - 3307,3 млн. грн., капітал - 241,1 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі 175 філій і відділень у всіх регіонах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є більш 16 тисяч підприємств України і більш 150 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас