Українські поїзди будуть швидше проїжджати російську митницю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські поїзди будуть швидше проїжджати російську митницю

Казна та Політика
713
“Укрзалізниця” з введенням нового графіка руху пасажирських поїздів (з 26 травня) прискорить проходження митних і прикордонних процедур у низці міжнародних поїздів. Про це повідомив начальник головного пасажирського управління “Укрзалізниці” Олександр Іванько.
Так, в поїзді №53/54 Київ – Санкт-Петербург митні та прикордонні процедури будуть здійснюватися на шляху прямування поїзда на ділянці Чернігів – Горностаївка, що дозволить поїзду прискоритися на 45 хвилин, і відстань від Києва до Санкт-Петербурга він долатиме за 22 години 26 хвилин замість 23 годин 11 хвилин.
Крім того, з метою створення комфортних умов для перетинання українсько-російського державного кордону і щоб уникнути зупинок пасажирських поїздів на державному кордоні у нічний час буде змінено порядок проходження прикордонно-митного контролю в пасажирському потязі №6/5 Київ – Москва.
“Всі прикордонно-митні процедури в поїзді №6 Київ – Москва будуть починатися за 25 хвилин до відправлення поїзда у вагонах і на платформі вокзалу Київ-Пасажирський. При русі в зворотному напрямку контрольні операції здійснюються на шляху прямування поїзда від станції “Дарниця” до станції Київ”, – сказав Іванько.
Він зазначив, що передбачений безупинний пропуск тільки по території України, а безупинний пропуск по території РФ узгоджується з її контролюючими органами.
Раніше дана технологія проходження митного контролю була впроваджена в поїзді №2/1 Київ – Москва.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас