Кабміну не вистачає чиновників для екології і природних ресурсів: він збільшить їх чисельність на 968 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабміну не вистачає чиновників для екології і природних ресурсів: він збільшить їх чисельність на 968 осіб

Казна та Політика
320
Кабмін ухвалив постанову про збільшення граничної чисельності працівників обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій. Відповідну постанову №338 від 15 травня оприлюднено на урядовому порталі.
Згідно з документом, мета збільшення кількості співробітників – забезпечення передачі повноважень від територіальних органів Міністерства охорони навколишнього природного середовища обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям.
Згідно з документом, гранична чисельність працівників для створення структурних підрозділів екології та природних ресурсів в цілому буде збільшена на 968 осіб. У середньому кількість чиновників в кожній облдержадміністрації збільшиться на 30-40 осіб. Найбільше додаткових чиновників потребують Дніпропетровська і Донецька області – 60 і 78 відповідно.
Як повідомлялося, у вересні 2011 року в результаті адмінреформи, покликаної скоротити кількість чиновників, у двох міністерствах центральний апарат тільки збільшився.
Також нагадаємо, що в жовтні минулого року, Міністерство юстиції, проаналізувавши діяльність юридичних служб центральних органів виконавчої влади, дійшло висновку про перманентну нестачу кадрів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас