Азаров заборонив Табачнику звозити бюджетників на мітинги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров заборонив Табачнику звозити бюджетників на мітинги

Казна та Політика
677
Прем’єр Микола Азаров заборонив звозити співробітників навчальних закладів і студентів на політичні акції.
Про це він заявив, відповідаючи на запитання представниці УДАРу Ірини Геращенко, яка зазначила, що субота, 18 травня, на яку заплановані акції влади та опозиції – є робочим днем, а працівників бюджетної сфери зганяють на мітинги Партії регіонів.
“Я при вас даю вказівку міністру освіти Табачнику заборонити участь і не примушувати працівників вищих навчальних закладів для участі в будь-яких політичних дійствах. І прошу міністра Табачника довести мою вказівку до всіх підвідомчих закладів”, – зауважив Азаров.
Після цього він надав слово Табачнику для відповіді.
“Шановні депутати, міністерство ще раз проконтролює, щоб у суботу, яка НЕ є для вищих навчальних закладів робочим днем, щоб ніхто не примушував працівників педагогічних, інших викладацьких закладів брати участь у заходах”, – зауважив Табачник.
“Разом з тим, хотів би звернутися до представників опозиції з проханням – у нас також є інформація – припинити вербування студентів для своїх заходів за гроші, тому що, на мою думку, це руйнує нормальний навчальний процес у вищих закладах і в закладах рівня коледжу”, – додав міністр.
Як відомо, останнім часом з регіонів повідомляють, що працівників бюджетної сфери збираються масово звозити на мітинг Партії регіонів у суботу.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас