Будівництво українських доріг повинно здійснюватися за європейськими стандартами - Янукович — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво українських доріг повинно здійснюватися за європейськими стандартами - Янукович

Казна та Політика
386
Будівництво доріг в Україні повинно здійснюватися за європейськими стандартами, підкреслив Президент України Віктор Янукович під час наради з адміністративно-господарським активом Запорізької області, повідомляє прес-служба голови держави.
«Ми повинні перейти на європейські стандарти і за якістю будівництва доріг і, звичайно, за обсягом», – сказав він.
Янукович підкреслив необхідність підготовки концепції розвитку дорожньої інфраструктури.
«В даний час завдання, яке стоїть перед новим керівником Укравтодору, – підготувати концепцію розвитку, будівництва, утримання наших автомобільних доріг», – зазначив Президент.
Голова держави назвав неприпустимим нинішній стан автодоріг. За його словами, ситуація потребує негайного вирішення.
Як повідомлялося, раніше віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул заявив, що поліпшення якості доріг вимагатиме збільшення щорічного фінансування до 40 млрд грн з 16,9 млрд грн, передбачених у держбюджеті на 2013 рік.
Як повідомлялося, в березні прем’єр-міністр України Микола Азаров ініціював зміну державного управління автодорожньою галуззю за допомогою, насамперед, поділу функції проектування будівництва і прийому в експлуатацію автомобільних доріг. «Монополія «Укравтодору» у цій сфері недопустима», – сказав голова уряду.
Виступаючи на засіданні ради регіонів при Президентові України 21 березня, Микола Азаров сказав, що для ремонту близько 170 тис. км доріг України буде потрібно 500 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас