Подкаст 52: Чому в корупції немає нічого страшного? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 52: Чому в корупції немає нічого страшного?

2107
Чи варто ЄС серйозно обмежити банківську таємницю, наслідки передачі території Таджикистану Китаю за борги, а також порція інформації про кредитні спілки – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
В рубриці новин ведучий Сашко провів історичний екскурс щодо територій, які ще в 14-17 століттях вважалися територіями Китаю.
А в обговоренні новин з ЄС щодо обмеження банківської таємниці Саша висловив незвичну думку: в принципі, в корупції нічого страшного немає, адже якщо великі гроші заробляють олігархи, то і працівники їхніх підприємств будуть забезпечені робочим місцем і зарплатою. Єдиний приклад корупції, яка негативно позначається на економіці, на його думку, – тендери, але й там нічого критичного немає.
У “Великій темі” провідні продовжили розмову про кредитні спілки. Цього разу ви почуєте розповідь читачки нашого сайту Ірини про її досвід спілкування з КС. Крім того ви довідаєтеся, що думають про свою роботу і самі кредитні спілки – від Голови правління КС “Профспілкова скарбниця” Лариси Прядко.
В “Рахівничці” ведучі обговорили можливе підвищення квартплати, новини про заборону відеореєстраторів, а також те, як часто на робочих місцях відбуваються конфлікти.
Хронометраж випуску:
03:25 – Новини
27:40 – Велика тема “Кредитні спілки: приклади спілкування з кредитними спілками від читачки сайту Ірини, а також позиція однієї з кредитних спілок”
01:20:20 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас