Дороги біля ВР і Кабміну найбільше заслуговують ремонту у Києві? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дороги біля ВР і Кабміну найбільше заслуговують ремонту у Києві?

Казна та Політика
996
Столична ДАІ повідомляє, що з 10 до 19 травня на вулицях Михайла Грушевського та Івана Мазепи (від вулиці Шовковичної до площі Слави включно) триватимуть ремонтні роботи із заміни асфальтобетонного покриття. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
З 17 до 19 травня рух транспорту в обох напрямках на вулицях Михайла Грушевського та Івана Мазепи, на час укладання асфальтобетонного покриття на всю ширину проїжджої частини, буде заборонено.
Аби уникнути ускладнень у дорожньому русі Державтоінспекція пропонує водіям скористатися об’їзними маршрутами руху, а саме:
Європейська площа – Володимирський узвіз – Боричів узвіз – Набережне шосе;
Петрівська алея – Паркова дорога – Дніпровський узвіз – Набережне шосе;
бульвар Дружби Народів – площа Героїв Великої Вітчизняної війни – вул. Старонаводницька – вул. Кутузова – бульвар Лесі Українки.
Нагадаємо, у квітні КМДА запустила онлайн-сервіс «Контроль ремонту доріг», який відображає стан доріг столиці та виконання плану з їхнього ремонту.
Як писав Тиждень.ua, від початку календарної весни в Україні активізувалася боротьба з ямами на дорогах. Попри традиційне “залатування” вибоїн асфальтом комунальні служби використовують цеглу, каміння і навіть землю для ліквідації проблеми.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас