Економічна реальність: ЄДАПС отримав найбільші держзамовлення у квітні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економічна реальність: ЄДАПС отримав найбільші держзамовлення у квітні

Казна та Політика
1009
Свіжий список “тендерних чемпіонів” за квітень опублікував сайт Forbes.ua на основі офіційних оголошень у “Віснику держзакупівель”. На першому місці – концерн ЄДАПС Юрія Сидоренка, який отримав у МВС підряд на виготовлення водійських посвідчень та техпаспортів. Держава витратить на це 723 млн гривень.
На другому місці брати Сергій та Леонід Костюченки, трест “Дніпродорбуд”. Компанія повинна буде реконструювати автодорогу Знам’янка-Луганськ-Ізварне і побудувати нову трасу від села Лобойківка до межі Дніпропетровської області. І все це за 519 млн гривень. Леонід Костюченко раніше був міністром транспорту.
“Бронза” дісталася Валерію Борисову, “Київпідземшляхбуд”. За 504 млн гривень його компанія реконструює колектори по вул. Полярна і на проспекті Комарова, а також побудує новий колектор в районі житлового масиву “Позняки-2”.
До десятки також потрапили Олександр Янукович (241 млн грн), Олександр Єфремов (280 млн грн), Сергій Бондар (201 млн), Ринат Ахметов (190 млн), Віктор Пінчук (150 млн), група “Майстер” Дмитра Мішалова, Михайла Кейтельгіссера та Михайла Тульчинського (87 млн) та Віктор Коркішко (теж 87 млн грн).
Всього в квітні держкомпанії і держорганізації розподілили понад 17 млрд гривень.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас