Покращення: 1,5%-ний збір на розвиток виноградарства і садівництва стягуватимуть до 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращення: 1,5%-ний збір на розвиток виноградарства і садівництва стягуватимуть до 2018 року

Казна та Політика
4731
Збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства буде стягуватися до 1 січня 2018 року. Про це повідомили в прес-службі ДПА в Одеській області.
Платниками збору є суб’єкти підприємницької діяльності, які реалізують в оптово-роздрібній мережі та мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво.
Виробники алкогольних напоїв та пива платять збір лише за умови реалізації ними цієї продукції в роздрібній торгівлі безпосередньо споживачам. У разі постачання такої продукції суб’єктам оптової та роздрібної торгівлі, виробники не платять збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.
Об’єктом оподаткування є виручка – товарооборот, одержаний на всіх етапах реалізації в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольних напоїв та пива, у тому числі і за операціями, що не передбачають оплату у грошовій формі.
Ставка збору – 1,5% від об’єкта оподаткування.
Збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства регламентовано Прикінцевими положеннями Податкового кодексу і є одним із джерел формування Загального фонду Державного бюджету на 2013 рік.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас