Обіцяли до травня: реконструкція Поштової площі в Києві закінчиться тільки в жовтні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обіцяли до травня: реконструкція Поштової площі в Києві закінчиться тільки в жовтні

Казна та Політика
948
Реконструкція Поштової площі закінчиться в жовтні 2013 року. Про це повідомив в.о. першого заступника Голови КМДА Анатолій Голубченко.
“Естакаду завершать до Дня Києва. Частину площі до Дня Конституції та Дня Незалежності. Я думаю на кінець жовтня повністю”, – зазначив Голубченко.
Крім того, він повідомив, що на реконструкцію було отримано 50 млн грн. Всі 50 млн будуть перераховані після 12 травня.
“Це мало коштів для завершення, але ці кошти необхідні, щоб виконати роботи в час, який я назвав”, – додав він.
Як повідомлялося, виконуючого обов’язки заступника голови КМДА Анатолія Голубченка днями можуть офіційно призначити першим заступником Олександра Попова. Його кандидатура погоджена в Адміністрації Президента. Співрозмовник також зазначив, що ні для кого не секрет, що у А.Голубченка хороші відносини з нинішнім прем’єр-міністром Миколою Азаровим.
Якщо А.Голубченко буде призначений на посаду першого заступника КМДА, то це для нього буде вже не перше призначення, адже в серпні 2006 року він обійняв посаду першого заступника Київського міського голови Леоніда Черновецького.
Варто зауважити, що у вересні 2012 року А.Голубченко очолив створений в КМДА оперативний штаб по боротьбі з МАФами. Однак, як показує статистика та інформація в ЗМІ, кількість МАФів після цього не знизилася, а навпаки зросла.
Як відомо, у березні нинішнього року, коли Київ опинився у сніговій пастці, і з посади першого заступника голови КМДА був звільнений О.Мазурчак і призначений в.о. А.Голубченко.
Тоді в ЗМІ з’явилася інформація про те, що новий в.о. заступника голови КМДА Анатолій Голубченко в перші дні снігопаду спеціально саботував роботу підконтрольних йому служб. Таких, як Департамент транспортної інфраструктури, який пізно подав у ДАІ заявку про заборону в’їзду в місто великовантажного транспорту.
Як відомо, за часів Черновецького Голубченко теж відповідав за прибирання снігу в столиці – взимку 2010 року комунальні служби теж не впоралися з прибиранням снігових заметів.
Народний депутат Володимир Бондаренко вважає, що після снігового замету в березні 2013 р. саме Голубченко мав піти у відставку. Крім того, парламентарій нагадав про “довболід” часів Черновецького, коли за день до півтисячі киян отримували переломи через ожеледицю. Тоді, за словами В.Бондаренка, саме Голубченко відповідав за прибирання снігу і льоду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас