Біржа США готова до чергового історичного рекорду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біржа США готова до чергового історичного рекорду

Фондовий ринок
1183
Американський індекс широкого ринку S&P 500 у понеділок показав новий історичний рекорд закриття сесії, однак абсолютний максимум встояв. Цілком можливо, що саме сьогодні інвестори спробують взяти рубіж.
Якщо подивитися на динаміку і подієвий потік, можна вибудувати припущення, що поточна висхідна тенденція зумовлена наближенням засідання ФРС, точніше, його підсумками.
Видно, що активності особливої немає, просто великі гравці тягнуть індекс до нових висот, змушуючи дрібних інвесторів також здійснювати покупки.
Однак саме підсумки засідання можуть стати розворотною крапкою. Які конкретно висловлювання можуть послужити цьому причиною, поки не зрозуміло, але привід, як кажуть, завжди знайдеться.
Справа ще й у тому, що технічно найближчі два дні дуже важливі, оскільки ф’ючерс на індекс впритул наблизився до тренду з початку року.
Сьогодні інвестори також отримають порцію важливої статистики, яку можна буде відіграти, порозумітися перед завтрашнім днем.
Так, спочатку вийдуть дані по ринку нерухомості – це індекс цін на будинки S&P/Case-Shiller в 20-ти найбільших містах США, потім опублікують індекс ділової активності в Чикаго, і останньою вийде статистика споживчої довіри від Conference Board. До речі, остання має найбільш високу кореляцію з індексом S&P 500.
Російським трейдерам цього разу доведеться пропустити значущу подію: 1 травня біржа не працює, тому всі основні події на Московській біржі відбуватимуться лише в четвер.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас